Tervehdys!

On ihana tehdä käsitöitä! Keskellä hektistä arkea heittäytyä hetkeksi villalankojen ja kankaiden lumottuun maailmaan. Kuunnella ompelukoneen tasaista surinaa. Ja antaa käytetyille, nurkkaan heitetyille materiaaleille uusi elämä. Näistä ajatuksista on Mollis tehty :)

Ilokseni sain Mollikseen mukaan muitakin käsitöihin ja askarteluun "hurahtaneita" yksityishenkilöitä sekä ammatinharjoittajia, jotka etsivät käsintehdyille tuotteilleen uusia myyntikanavia. Käsitöiden lisäksi meitä yhdistää kiinnostus tavaroiden uusiokäyttöön. Voisiko mummin vanhoista verhoista tehdä vaikka kesäkassin, tai sängynpeitteestä mekkoja? Isännän kulahtaneet farkutkin saavat pian kyytiä ja uuden elämän rahapusseina. Ja meille lähetetystä postista nappaamme kirjekuoretkin talteen uudelleen käytettäviksi.

Tuotteemme ovat käsin ja tunteella tehtyjä ja siksi myös yksilöllisiä. 

Näin me toimimme:

MOLLIS- & RICOS-TUOTTEET

Mollis- ja Ricos-tuotteet ovat ammatinharjoittajien valmistamia, tuunaamia ja myymiä. Nämä tuotteet sisältävät aina arvonlisäveron 24 %.

HAIDIN, MUMMIN, TERHIN, VEERAN & PALLOMME-TUOTTEET

Haidi, Mummi, Terhi, Veera ja Pallomme ovat yksityisiä käsityöharrastajia, jotka valmistavat, tuunaavat ja myyvät töitään Molliksessa satunnaisesti, alle verottajan asettamien myyntirajojen. Nämä tuotteet ovat arvonlisäverottomia.

KOKEILUKORI

Kokeilemme eri materiaaleja ja värejä. Aina lopputulos ei ole sellainen, että tuotetta haluttaisiin ottaa valikoimiin. Joskus myös materiaalin käsittelyssä sattuu pieniä virheitä. Näitä tuotteita poistamme myynnistä kokeilukorin kautta. Tuotteet ovat käyttökelpoisia pienistä virheistä ja visuaalista silmää häiritsevistä ominaisuuksistaan huolimatta. Arvonlisävero valmistajan/myyjän mukaan joko 0 % tai 24 %.

Kukin valmistaja vastaa omien tuotteidensa laadusta.

Terveisin

Mollis-Maama

Löydät meidät myös Instagramista sekä Facebookista

Käytämme evästeitä voidaksemme tarjota palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käytön.